Tania Budi împlinește azi 51 de ani. Care este secretul frumuseții sale | Româneşti, Vedete

0

Tania Budi împlinește azi 51 de ani, iar pentru mulți rămâne un mister modul în care reușeste să sfideze semnele înaintării în vârstă și să aibă un ten atât de proaspăt și tânăr.

Tania Budi pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Vedeta, pe lângă o genă bună, un stil de viață sănătos și o gândire pozitivă, recunoaște că se folosește și de avantajele pe care le oferă medicina estetică. Astfel, Tania Budi apelează la tratamente neinvazive ori minim-invazive pentru a-și păstra tinerețea și naturalețea: „Imaginea noastră e conturată de grija pentru mintea, spiritul dar și aspectul nostru fizic. Pentru ten e mult mai ușor să prevenim semnele oboselii decât să le reparăm. PRP Rejuvenare facială e un tratament neinvaziv care redă elasticitatea și fermitatea tenului.”, – a dezvăluit tania Budi pe conturile de socializare.

Tania Budi nu este adepta operațiilor estetice, însă recurge la câteva tratamente revoluționare: tratamentul de curățare Jet-Concept și Terapia Dracula (PRP). Vedeta își curăță și își hrănește pielea în profunzime îndepărtând din adâncime toate impuritățile și celulele moarte, astfel că pielea sa arată proaspătă, iar semnele vizibile ale factorilor agresivi care o îmbătrânesc sunt estompați. Cu ajutorul jetului…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.