Surpriză pentru Paula Seling. „Și-a amintit că e și ziua mea, de Crăciun”

0

 

Ziua de Crăciun este una specială pentru cântăreața Paula Seling. Aceasta își aniversează și ziua de naștere în data de 25 decembrie. Aflată zilele acestea la Târgu Mureș, Paula Seling a avut parte de os surpriză. Ea a primit un tort în care este este înfățișată cântând la pian, așa cum o știu fanii săi din concertele pe care artista le susține.

„”Sunt doar o fată cu un pian” scrie pe tortul meu primit de la Părintele @mihaildaniliuc. Dragul de el, și-a amintit că e și ziua mea, de Crăciun! ?. Vă mulțumesc din suflet, e minunat!  Mulțumesc Târgu Mureș! A fost o seară de poveste”, a spus vedeta despre torul primit cadou.

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. Împreună cu Ovi, ea a reprezentat România la concursul Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.