„Sunt acuzată că sunt arogantă și încrezută”

0

Irina Binder a afirmat, într-o postare pe care a făcut-o în mediul virtual, că nu nu îi plac sub nicio formă insultele, acesta fiind și motivul pentru care refuză să răspundă mesajelor de acest tip pe care le primește pe internet.

„Sunt acuzată că sunt arogantă și încrezută pentru că nu răspund anumitor comentarii. Nu văd toate comentariile în care lumea mi se adresează, citesc toate comentariile lăsate pe profilul meu privat și pe paginile mele, dar nu pot citi tot ce comentează lumea pe la alte persoane care dau share postărilor mele. Și nici nu vreau, nu sunt dispusă să pierd timpul cu asta… Pentru cei care nu înțeleg limbajul meu extrem de accesibil, să vă explic. Aici, pe profilul meu, sunt în casa mea. Trebuie să văd tot ce se întâmplă în casa mea, îmi respect musafirii, dar nu pot să merg în toate casele unde se vorbește despre mine și să iau parte la dialoguri și la bârfe. ?

Este firesc ca oamenii să comenteze la postările mele, să aibă opinii, să se înverșuneze, dar nu au dreptul să insulte. Și nu pot avea pretenția ca eu să răspund fiecărui comentariu, cu atât mai puțin insultelor. Nu mi-a plăcut niciodată să mă cert, insultele îmi creează repulsie, știu deja că unii înțeleg pe dos ceea ce scriu, că sunt superficiali și că nu are rost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.