Studioul Cam Stars al lui Andrei Moroianu: Dezvoltarea în spațiul de WebCam Românesc

0

Andrei Moroianu este co-fondator și CEO al Studioului Cam Stars, un spațiu emergent pe piața românească a webcam-ului live.

„[Cam Stars Studio] este un brand care a fost conceput pe ideea de a fi diferit”, a explicat Moroianu lui YNOT. „Lucrăm la crearea unui brand puternic bazat pe transparență, corectitudine și stabilitate. Deci, într-un cuvânt, oferim partenerilor noștri și modelelor noastre un studio fiabil.”

Însuși Moroianu lucrează în industria pentru adulți de peste zece ani, după ce a petrecut mai mulți ani în sectorul privat și cel public. În acea perioadă, el a aflat că „o afacere poate avea succes numai dacă joci corect și un parteneriat durează numai dacă ambele părți au avantaje reciproce”.

„Privind în urmă, este uimitor să vedem cât de mult s-au dezvoltat serviciile de webcam și cum au evoluat platformele”, a spus el. „[Webcam] este o linie fascinantă de afaceri, plină de potențial, care se va extinde și mai mult și va duce interacțiunea umană la niveluri mai ridicate de comunicare”.

Potrivit lui Moroianu, Studioul Cam Stars este bine pregătit să se dezvolte și să evolueze în contextul webcam-ului global. I-a luat ceva timp să vorbească cu YNOT și să împărtășească câteva detalii despre dezoltarea studioului Cam Stars.

YNOT: Ce diferențiază Studioul Cam Stars de alte spații de studio?

Andrei Moroianu: Scopul principal al Studioului Cam Stars este de a se adapta diverselor nevoi ale clienților pe platformele partenerilor noștri prin furnizarea, prin intermediul modelele noastre, a versiunii finale a serviciilor de divertisment webcam live pentru adulți. Pentru a ne atinge obiectivul, ne concentrăm pe individualitatea fiecărui model cu care lucrăm.

România este spațiul de top pentru webcam. Cum e să faci afaceri în acest spațiu în prezent?

România este cel mai important centru de webcam din lume, chiar dacă mulți oameni sunt încă reticenți la acest tip de afacere. Avem aici câțiva dintre cei mai mari jucători din industrie, dar cu siguranță există loc pentru toată lumea atâta timp cât este o afacere legitimă și corectă. Fiind în competiție cu acești imenși jucători, suntem obligați să ne îmbunătățim în mod constant și să muncim din greu pentru a ajunge la un nivel superior.

Știu că echipa mea și cu mine putem da valoare acestei afaceri deoarece ne concentrăm pe obținerea de rezultate pe termen lung. De aceea, recomand cu tărie modelelor să aleagă să lucreze într-un mediu sigur și nu în afaceri „subterane”.

Cum e colaborarea cu ImLive? Ce implică conexiunea ta?

ImLive este una dintre cele mai mari și mai vechi platforme din industrie, iar în curând vor sărbători optsprezece ani pe web. Este un site premium cu membri de calitate și peste 300.000 de vizitatori zilnici.

Simțim că o mare varietate de instrumente atât pentru membri, cât și pentru oaspeți oferă cele mai bune opțiuni pentru stabilirea unei compatibilități între un membru și un oaspete și invers. Abilitatea de a utiliza codurile de reducere într-o sesiune privată sau de a face parte dintr-un club de reduceri pentru oaspeți este un instrument excelent de atrage al acestora. Uneltele webcam unice de grup, care sunt una dintre preferințele mele personale, sunt o caracteristică uimitoare. Cred că toate acestea, combinate cu un serviciu de relații cu clienții, creează o situație win-win de fiecare dată.

Ca studio, suntem conștienți de faptul că membrii de calitate implică cerințe mari. Din acest motiv, lucrăm foarte îndeaproape cu echipa de la ImLive pentru a obține profitabilitate maximă din afacerea noastră.

Din aceste motive, ImLive este partenerul nostru principal și cel mai important. Platforma lor reprezintă o provocare constantă în îmbunătățirea serviciilor noastre. Este un parteneriat pe termen lung care ne oferă posibilitatea de a contacta conducerea cu privire la orice probleme care pot apărea. În schimb, ei oferă feedback constant despre activitatea noastră.

Ce faci pentru a dezvolta Studioul Cam Stars?

Studioul Cam Stars are o echipă mică, dar foarte experimentată, de care sunt foarte mândru – și dezvoltarea sa este doar o chestiune de timp. Toată lumea știe cât de important este să lucrăm ca o echipă și de aceea suntem un partener sigur și de încredere în această afacere. Proiectele noastre pe termen scurt și pe termen lung se întrepătrund și sunt menite să ne ajute să ne atingem obiectivele.

Sunt sigur că vom avea rezultatele potrivite, deoarece știm ce trebuie să facem în fiecare zi și lucrăm foarte mult pentru asta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.