Stilul barbatului modern!

0

De-a lungul timpului, stilul barbatului ideal a fost in continua transformare. In timpuri antice, barbatul ideal avea un corp musculos si un caracter eroic. In schimb, in era Victoriana, barbatul ideal era manierat si educat. Astazi, suntem martorii unui fenomen ce combina mai multe calitati si stiluri pentru barbati. Barbatul modern este nonconformist, poarta barba si are cel putin un piercing. Piercingul la barbati nu mai este o noutate. Inca de prin anii 60’, de cand cu primul val de hipioti, au introdus un concept nou pentru barbatul european, acelea al barbatului cu barba, plete si piercing-uri tribale.

Cele mai comune piercing-uri la barbati sunt cele din spranceana, din nas de tip septum, din urechi, din limba sau buze. Desi in trecut piercing-urile la barbati erau asociate cu o anumita ambiguitate sexuala, in ziua de astazi sunt pe deplin acceptate si privite drept un simbol cool al societatii moderne.

Desigur, o alta intrebare in randul barbatilor este:

Cum iti ingrijesti barba?

Multa vreme, barba a fost prerogativa filosofului. In zilele noastre, barba este un mijloc minunat de ascundere, ce permite atat sa ascunzi posibile defecte, cat si sa te dezvalui intr-o lumina noua. Cu toate acestea, linia dintre eleganta si aspectul neingrijit este uneori subtire: ingrijirea barbii este, in mod evident, esentiala pentru a evita confuzia cu o anghinare, care, da, este o leguma cu barba.

S-ar putea spune cu usurinta ca exista atat de multe barbi, cat si barbati, deoarece este adevarat ca nicio crestere de par nu este similara. Poate fi atat scurta si cu per crecut de cateva zile, dar lunga si matasoasa. Deci, avand atatea optiuni, cum iti poti gasi barba ideala?

O alegere clasica, cam ca o camasa alba sau un costum bleumarin este barba de trei zile. Barba de trei zile este un prim contact eficient cu lumea fabuloasa a barbii – pe langa faptul ca este acceptabila in aproape orice birou. Defectul sau: este solutia usoara.

Putem utiliza unele solutii de actualitate direct pe barba noastra, precum Minoxidil, sub forma de Rogaine pentru barbati. Aceasta solutie este un adevarat miracol pentru cresterea barbii si a scalpului. Acest tratament a fost aprobat pentru prima data, celor care sufera de tensiune arteriala. Apoi a devenit un tratament pentru cresterea si caderea parului. Aceasta solutie poate creste fluxul de sange in zona in care este aplicata, astfel incat sangele va transporta nutrientii, mineralele si factorii de crestere necesari foliculilor de par.

Utilizarea acestor solutii topice pe barba in crestere va lungimea si grosimea barbii, dar aceasta stimulare va inceta dupa ce aplicarea solutiei s-a oprit. Pe de alta parte, exista multe alte tratamente disponibile pentru grosimea barbii. Aceste tratamente precum transplantul de par, dar aceste optiuni chirurgicale va vor costa mult mai mult decat optiunile nechirurgicale. Cu toate acestea, transplanturile de par sunt solutii permanente pentru caderea parului si barbile neuniforme.

Fiecare barbat este liber sa isi aleaga tipul de par facial dorit, dar si pozitia unui piercing. Desigur nu este musai ca toti sa poarte barbi sau piercing-uri. Uneori, cel mai mare atuu al unei persoane, poate fi caracterul frumos!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.