Stereotipuri false pe care fetele gamer le urăsc

0

Există anumiți jucători care sunt într-adevăr enervanți datorită atitudinilor și comportamentele lor în general. Iată care sunt cele 5 stereotipuri false despre fetele gamer pe care ar trebui să le eliminăm, pentru ca toată lumea să se poată distra jucând jocuri video.

Fetele gamer sunt toate urâte

Acesta este primul dintre stereotipurile care trebuie eliminate cât mai curând posibil. Jocurile video nu au nicio legătură cu frumusețea estetică. Nu contează dacă fetele care joacă diverse jocuri sunt atractive pentru un anumit tip de bărbat sau femeie. Fetele gamer nu joacă pentru a fi pe placul altora, ci pentru că le plac acest gen de jocuri.

Stereotipul despre fata gamer urâtă nu are nicio legătură cu realitatea. Când o fată alege gaming-ul ca hobby și îi place cu adevărat, este posibil ca ea să nu vă placă din punct de vedere fizic, dar nu se poate spune că toate fetele sunt urâte, fiindcă nu este corect.

Fetele gamer sunt toate grase

O altă mare greșeală. De parcă singurul mod pentru care fetele au decis să joace jocuri video este pentru că sunt atât de grase încât nu ies să practice exerciții sau alte sporturi. Ar fi aproape același lucru cu a spune că toți gamerii de sex masculin sunt grași. Sunt mulți? S-ar putea. Sunt toți așa? Nu, deloc.

Acesta este un stereotip care demonstrează că bărbații și femeile spun ce nu ar trebui să spună. Este un stereotip care sfârșește prin a defini faptul că persoanele care se bucură de jocuri video sunt întotdeauna supraponderale și nu pot să facă exerciții sau sport ca restul persoanelor.

Le place să trimită fotografii îndrăznețe străinilor

O parte din comunitatea masculină din cadrul industriei jocurilor video este responsabilă pentru acest lucru. Acest stereotip se referă la fata gamer care se pozează purtând diverse haine cu unicul scop de a face pe plac bărbații.

Este adevărat, unele fete pretind că sunt gameri și fac acest lucru, dar marea majoritate a fetelor gamer sunt sincere. Le plac jocurile video și nu se conectează la Xbox Live sau la alte funcții sociale ale unei console pentru a face pe plac bărbaților, ci pentru a se distra din postura de gameri.

Joacă prost

Dacă există fete gamer care joacă prost, acest lucru se întâmplă pentru că nu s-au antrenat suficient. A fi femeie nu este o condiție care poate fi echivalată cu a juca jocuri video prost. Există multe fete care joacă bine, ba chiar sunt mai multe decât bărbații. Totul depinde de timpul pe care fiecare îl dedică diferitelor jocuri video.

 

Acesta este un alt stereotip masculin care nu creează o imagine bună industriei jocurilor video, deoarece încearcă să împartă jocurile între „cele care sunt pentru băieți” și „cele care sunt pentru fete”.

Toate încep să joace datorită prietenilor lor

Ideea că fetele gamer pot fi introduse în lumea jocurilor video doar de partenerii lor, este o idee tipic masculină ca punctele anterioare menționate de noi. Cu siguranță unele fete au început să fie interesate de jocurile video datorită iubiților lor, dar s-ar putea să fie și la recomandarea unui prieten sau a unui frate.

Există și fete care au început să joace jocuri video din curiozitate sau fiindcă le-au plăcut astfel de jocuri. Trebuie să încetăm să credem că bărbații stăpânesc industria jocurilor. Multe femei se bucură de jocuri pe care unele persoane le numesc în continuare „jocuri pentru bărbați”, dar depinde de noi să schimbăm această idee.

De asemenea, depinde de noi să înțelegem că oricât de captivant ar fi un joc video, trebuie să ne ne gândim în primul rând la sănătatea noastră. Din acest motiv, indiferent dacă sunteți femeie sau bărbat, înainte de a începe o sesiune de gaming trebuie să fiți siguri că dispuneți de scaunul de gaming potrivit.

Pentru a putea juca ore întregi și pentru a vă concentra cum se cuvine asupra jocului, vă recomandăm să folosiți un scaun de gaming ergonomic. Dacă nu dispuneți de un astfel de scaun, trebuie să luați imediat măsuri.

Pentru a achiziționa un produs de calitate și la cel mai bun preț de pe piață, intrați în magazinul online promotii-scaune.ro. Aici veți găsi o gamă variată de scaune de gaming concepute astfel încât în timpul jocului să stați în permanență în poziția corectă. Intrați, alegeți, cumpărați. Bucurați-vă de hobby-ul vostru într-un mod sănătos.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.