Sore, îngrozită după întâmplările din Caracal: „Îmi este teribil de frică de tot ceea ce va urma”

0

Crimele din Caracal nu au lăsat-o nepăsătoare pe sore, care este și ea mamă de fată. Așadar, după posibila moarte a Luizei și a Alexandrei, cântăreața a publicat un mesaj emoționant.

Sora este o artistă fericită, ce se bucură de un succes frumos în carieră și de o viață de familie împlinită. Aceasta este mama unei fetițe de numai trei ani. La puțin timp după moartea Alexandrei, acesta nu a putut să țină în ea, și a spus exact ceea ce gândește pe contul personal de socializare, într-un mesaj în care și-a exprimat frica privind viitorul fiicei ei.

”Pe la 15 ani, mama îmi impunea să fiu acasa la 20.30, inclusiv vara, când încă era soarele pe cer la ora aceea. Deşi nu îmi convenea, mă conformam de fiecare dată, din respect. Abia după 18 ani, am avut cumva ‘voie’, probabil şi pentru că am demonstrat că merit încrederea, să am libertate. Privind tot ce se întâmplă în lume, dar mai ales la noi în ţară, aş vrea să le mulţumesc public pentru că m-au ţinut într-o libertate controlată, cum am denumit-o noi, peste ani. Este inadmisibil ca într-o Romanie din 2019, să nu existe mijloace de transport pentru elevi, să ajungă fie la şcoli, fie la meditaţii. Sunt copii în medii rurale care merg km întregi pe jos, până li se rup unicii pantofi, doar ca să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.