Sore a explicat de ce nu se căsătorește cu tatăl fetiței sale | Româneşti, Vedete

0

Sore Mihalache, în vârstă de 29 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite și plăcute prezențe din showbizz-ul autohton. S-a făcut remarcată în serialul „Pariu cu viața” și apoi și-a continuat cariera muzicală, pe care a îmbinat-o perfect cu viața de familie. Sore este mămica unei fetiție de trei ani, pe nume Erin, însă nici acest aspect nu i-a determinat pe cei doi îndrăgostiți să se grăbească să semneze actele de căsătorie.

Sore a explicat care sunt motivele ezitării: „Sunt mamă, iubită, fiică, artistă.  Iubitul meu este Mireca, avem împreună o fetiță de 3 ani, minunată și suntem de peste 5 ani de zile împreună și sunt foarte fericită. Ne-am gândit și la nuntă dar niciunul dintre noi nu este înnebunit după astfel de evenimente. Am parte de ajutorul unei doamne absolut minunate care este parte din familia noastră, efectiv și sunt relaxată și fericită să o știu pe fetiță cu ea și bunicile vin mereu, mama mea și mama lui Mircea, în fiecare zi și programul este ocupat”.

Sore si fetita sa, Erin

Sore, care anul trecut a dezvăluit că a reușit să slăbească 30 de kilograme mâncând paste, a vorbit acum și despre kilogramele în plus pe care le-a acumulat în timpul sarcinii: „Eu mănânc orice, dar nu mănânc carne. Deloc. Sunt vegetariană pentru că mă simt mai bine. Sunt scorpion. Plâng…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.