Smiley, imagini inedite din vacanță alături de Gina Pistol

0

Smiley se află în vacanță în Thailanda, iar el și-a luat prin surprindere fanii deoarece a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii alături de partenera sa, Gina Pistol, însă fără să i se vadă fața.

Alături de Smiley și Gina, mai sunt și părinții artistului, dar și fratele lui, Filip. Ba mai mult, se pare că Gina i-a făcut unele dintre fotografii, după cum și el a afirmat acest lucru. „Alte poze făcute de Ea, iar eu m-am prăjit pe picioare…”, a scris Smiley pe Instagram.

Gina Pistol a oferit un interviu în exclusivitate pentru ELLE România, în care a vorbit despre relația sa cu Smiley, dar și motivul pentru care ei sunt extrem de discreți cu privire la relația lor: „Este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.