Simona Halep întinde o mână de ajutor către spitalele din România care se luptă cu coronavirusul

0

Simona Halep nu a putut sta deoparte din a fi de ajutor oamenilor în nevoie și mai ales sistemului medical care se luptă din greu să facă față cazurilor în foarte mare creștere de coronavirus. Așadar, empatică și sufletistă cum o știm, Simona s-a decis să doneze o sumă de bani pentru a aduce un plus de ajutor în această perioadă de criză.

Jucătoarea de tenis nu a dorit să spună ce sumă a decis să doneze, însă vrea să îi încurajeze pe toți cei care au posibilitatea financiară să contribuie la solvarea acestei probleme la nivel național și internațional, care afectează după spusele ei, „cursul normal al vieții”.

 „Din păcate, traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte şi ocazia perfectă să arătăm că ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general. Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.