Și-au dat singure Verdictul! Ar mai purta aceeași ținută din nou?

0

La petrecerea aniversară VIVA!, celebritățile au venit în ținute care mai de care mai „prețioase”, codul vestimentar fiind exact acesta, Precious.

Am vorbit cu Sore, Raluka și Lora, pe care, printre altele, le-am rugat să ne vorbească fiecare despre trei dintre ținutele pe care le-au purtat în trecut la alte evenimente. Dacă s-au simțit bine în ele, dar și dacă le-ar mai purta, aflați în clipurile de mai jos.

Fotografiile de la party, dar și ținutele lor vă așteaptă în GALERIA FOTO!

Și-au dat singure Verdictul! Ar mai purta aceeași ținută din nou?

SORE

La petrecere, Sore a venit însoțită de Smiley, însă nu oricum, ci în varianta sa 2D. Artistul, coborât din cel mai recent single al lui, a acompaniat-o pe cântăreață pe tot parcursul serii. Sore, jumătatea sa profesională, din recenta lor piesă „Jumătate”, s-a oferit să-l „conducă” pe solist la evenimentul monden.

La party, Sore a purtat o rochie strălucitoare, despre care mărturisește că o reprezintă întrucât este flashy. „Mărgeluțe, paiețele, argintii sau aurii, pe toate mie îmi place să le port mai ales pe scenă, dar și la evenimente.”

Citește și: Rochii de mireasă create de designeri români

„De regulă am poșete, dar nu le port la evenimente. Nici la nunți, nici la botezuri.” Pentru eveniment, artistei i-a luat doar o jumătate de oră să se pregătească.

S-a machiat și coafat singură. „Sunt rapidă. Dress code-ul a fost Precious, iar pentru mine precious este timpul.”

Citește și: Top 10 cele mai căutate articole vestimentare în primele trei luni ale anului 2019

ȚINUTA 1: „Ținuta aceasta mi-a plăcut foarte mult. Îmi aduc aminte și momentul când am probat-o și m-am uitat în oglindă. În momentul acesta, cred că au trecut doi ani de atunci, n-aș mai purta bereta și aș schimba cizmele, dar în rest da, îmi place.”

ȚINUTA 2: „Asta este una dintre ținutele mele preferate….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.