Shiloh și Vivienne Jolie-Pitt se distrează alături de prietenii lor în Los Angeles

0

Doi dintre cei șase copii ai Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt, Shiloh (13 ani) și Vivienne (11 ani), demonstrează că sunt la fel ca toți ceilalți copii care se bucură de vacanța de vară. Cei doi au fost recent la Knotts Berry Farm, un parc tematic din Los Angeles. Apariția celor doi copii ai renumitului cuplu marchează o ieșire destul de rară fără unul dintre părinți. Shiloh a purtat un hanorac gri, o vestă, și o pereche de jeans Versace, iar Vivienne a ales un tricou gri, cu animale imprimate, și o pereche de jeans.

Când nu sunt împreună cu prietenii lor, Shiloh, Vivienne, și ceilalți frați ai lor, Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani) și Knox (11 ani), sunt surprinși de fotografi prin Los Angeles, alături de mama lor. La începutul acestei luni, Angelina, Vivienne și Knox au fost observați la Hollywood, iar în urmă cu câteva săptămâni, Angelina și Vivienne au făcut cumpărături în Los Feliz.

Brad Pitt își va petrece vara alături de cei șase copii ai săi, în timp ce Angelina va fi pe platourile de filmare în New Mexico, potrivit unei surse care le-a oferit detalii celor de la The Sun. Deși Brad și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.