Shannen Doherty este devastată de moartea lui Luke Perry: „Îi voi simți lipsa în fiecare zi. În fiecare minut. În fiecare secundă.”

0

Shannen Doherty, actrița care a jucat alături de Luke Perry în serialul Beverly Hills 90210 a vorbit cu cei de la People despre vestea șocantă pe care a primit-o ieri. „Sunt în șoc. Am inima frântă. Sunt devastată de pierderea prietenului meu. Am atât de multe amintiri cu Luke care mă fac să zâmbesc și care sunt pentru totdeauna întipărite în inima și mintea mea”, le-a spus Doherty, în vârstă de 47 de ani, celor de la People. Luke Perry, actorul din Beverly Hills 90210 a murit ieri, la vârsta de 52 de ani.

În serial, Shannen a interpretat rolul lui Brenda Walsh, iar Perry, rolul lui Dylan McKay. Deși cei doi nu au păstrat legătura după terminarea serialului, s-au reîntâlnit după ce actrița a anunțat public, în 2015, că suferă de cancer la sân. „Luke a fost un bărbat inteligent, umil și complex, cu o inimă de aur, un nesfârșit izvor de integritate și iubire. Luke m-a contactat după ce am anunțat diagnosticul și am reluat legătura, mai în vârstă și mai înțelepți, însă acea conexiune a rămas intactă”, a spus Doherty.

Atât Shannen, cât și Luke, sperau să lucreze din nou împreună pentru ceva „special și semnificativ pentru fanii lor”. „Există o formă de iubire specială pe care o persoană o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.