Shakira, urmărită penal pentru fraudă fiscală în Spania

0

Parchetul a anunțat-o pe cântăreața columbiană că ancheta a fost finalizată, însă dosarul nu va fi închis, ceea ce înseamnă că va depune o plângere formală împotriva ei în zilele următoare, notează El Pais.

Potrivit procurorilor, Shakira este acuzată că nu și-a plătit impozitele în Spania în perioada în care a fost rezidentă în această țară, adică în tre 2011 și 2014. Artista este anchetată pentru perioada 2012 și 2014 deoarece faptele din 2011 s-au prescris.

Shakira și iubitul ei, Gerard Pique, cu care are doi copii, Sasha și Milan, și-au transferat rezidența fiscală în Spania în 2015.

Pe de altă parte, avocații Shakirei au insistat asupra faptului că cea mai mare parte a veniturilor vedetei au provenit din concerte internaționale în anul 2014 și că aceasta nu a locuit efectiv în Spania mai mult de șase luni din acel an, condiție necesară pentur a fi considerată rezident fiscal în Spania.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, cunoscută sub numele de scenă Shakira, este o cântăreață, textieră, actriță, dansatoare și producătoare columbiană. Ea a debutat la începutul anilor ’90 în țara sa natală, devenind cunoscută pe întregul continent odată cu lansarea albumului Pies Descalzos în anul 1996.

ncepând cu mileniul al treilea, Shakira a devenit cunoscută în întreaga lume…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.