Serena Williams încurajează mamele să-și aprecieze corpul după sarcină

0

Într-un interviu recent pentru Allure, Serena Williams a vorbit despre îmbrățișarea rolului de mamă și acceptarea corpului post-sarcină. „Am iubit perioada în care am fost însărcinată. Am iubit totul despre ea. Eram una dintre acele persoane ciudate căreia îi plăcea să fie însărcinată. Acei oameni enervanți.”

Serena a continuat prin a spune că încearcă să-i insufle fiicei sale dragostea de sine, punând accent pe valorile interioare. „Când îi spun că este frumoasă, vreau să o învăț să știe că este frumoasă din interior. Actul de a dărui este frumusețe. Bunătatea și modestia sunt cea mai „în vogă” frumusețe. După ce am ieșit din spital aveam burtă, dar m-am gândit că este destul de cool. Am burtă pentru că fetița mea a fost acolo.”

Deși nu a avut o sarcină problematică, Serena a fost nevoită să facă de urgență o operație de cezariană, după ce medicii i-au descoperit un hematom (o umflătură ce conține sânge închegat în afara vasului de sânge) în abdomen, ce putea cauza mai multe dificultăți post-sarcină.

Serena Williams ne-a demonstrat în repetate rânduri că nu poate fi înfrântă. Jucătoarea de tenis a reușit să ajungă în finala feminină de la Wimbledon 2018, dedicând întreg…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.