Șerban Huidu, despre accidentul rutier în care au murit trei oameni

0

Huidu a spus într-un interviu trecut că recuperarea în urma traumelor suferite a fost posibilă datorită familiei lui și nu terapeutului său. Rugat să dea detalii despre acest aspect, realizatorul TV a comentat:

„Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale – sunt un moft al societății moderne. Ele, toate, nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, că trebuie sa facem, să dregem.

După accidentul rutier pe care eu l-am avut, eu trebuia să fac pace întâi cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog am fost la un psiholog. M-am dus la psiholog și el m-a pus acolo să fac niște chestii din plastilină. Poate așa era învățată, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic.

Adică, până una alta eu am avut accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat atâtea lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină?”.

Întrebat de realizatoare emisiunii dacă a simțit vreodată că nu mai poate ieși la suprafață, Huidu a răspuns: „Nu, că atunci mori”.

Unul dintre internauții care au ascultat emisiunea „Lifestyle sănătos” i-a transmis lui Șerban Huidu câteva gânduri: „Șerban, acesta este un avertisment de la Dumnezeu pentru că ai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.