Semnele care îți arată că el nu va fi un partener potrivit

0

Probabil inițial te-ai gândit să negi și să spui că tu ți-ai dat seama mereu de caracterul unei persoane, însă trebuie să recunoști că ai avut sau poate ai în continuare momente în care cu greu îți dai seama că tipul pe care îl placi nu va fi partenerul perfect pentru tine.

Este destul de dificil să îți dai seama că noul tău iubit este întocmai ce ai tu nevoie. Este carismatic și vrea să se implice în diferite activități alături de tine? Sau face planuri doar în funcție de timpul de care dispune el? Dacă ești la începutul unei relații, iubitul tău ar putea părea perfect, însă trebuie să fii atentă dacă nu cumva anumite caracteristici ale acestuia indică faptul că el va fi un partener teribil mai târziu, iar relația voastră va fi una sortită eșecului.

Cum îți poți da seama că merită să investești timp și sentimente pentru noul tău iubit? Deși nu există un secret sau formule magice, aceste semne te-ar putea ajuta să îți dai seama dacă el chiar este genul de bărbat pe care ți-l dorești.

Petrece foarte mult timp singur

Dacă iubitul tău nu are o problemă în a petrece foarte mult timp singur, acest lucru făcându-i plăcere, este un semn că el este independent și destul de sigur pe mine. Totodată, ar putea însemna că el are anumite obiceiuri și face lucrurile într-un anumit fel pe care nu îl poți schimba. De ce ar fi asta o problemă? Ei bine, dacă pare genul de tip care știe deja tot ce își dorește în viață, s-ar putea să accepte cu greu să țină cont de părerile sau preferințele unei alte persoane, ideile tale putând fi ignorate în acest caz.

Folosește mereu doar persoana I singular

Dacă în toate conversațiile folosește mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.