Selma Blair și David Lyons s-au logodit? 

0

Actrița Selma Blair în vârstă de 47 de ani a fost fotografiată de către paparazzi purtând un inel extrem de frumos pe deget, inel care seamănă foarte mult cu unul de logodnă. 

Selma a fost destul de discretă în ceea ce privește relația pe care o are din anul 2018 cu iubitul ei, David Lyons. Cu toate astea, Selma a postat pe contul său de Instagram în februarie 2019 o fotografie în care îi mulțumește lui David pentru faptul că i-a personalizat bastonul pe care ea l-a purtat la evenimentul Vanity Fair Dinner.

Cu siguranță această imagine cu Selma vine ca o surpriză, mai cu seamă că în ultima vreme Selma s-a concentrat pe sănătatea și recuperarea sa după ce a făcut public că se confruntă cu scleroză multiplă.

Într-un interviu acordat în februarie 2019 pentru Good Morning America, Selma a dezvăluit care au fost problemele pe care le-a întâmpinat de când a descoperit că are scleroză multiplă. „Am plâns. Nu erau lacrimi de panică, ci lacrimi care arătau că trebuie să lupt într-un corp care și-a pierdut controlul. Fiul meu nu a știut că am scleroză multiplă. În fiecare zi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.