Selma Blair a scris cel mai sincer și emoționant mesaj pentru ziua de naștere a fiului său

0

Ieri, Selma Blair a postat prima fotografie în care o vedem rasă complet în cap, o decizie pe care a anunțat-o în luna iunie și pe care a luat-o în urma diagnosticului de scleroză multiplă. „Aceasta este ziua cea mare. Sunt externată din îngrijirea unei echipe incredibile de asistente, tehnicieni și un doctor vizionar care crede în vindecarea mea la fel de mult ca mine. A fost un proces. Și va continua să fie unul.

Sunt imunocompromisă pentru următoarele trei luni, cel puțin. Deci fără pupici, vă rog. Voiam să mă asigur că toate complicațiile se întâmplă în spațiul meu privat. Și am trecut prin această fază cu bine. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin. Văd lucrurile foarte clar acum. Și sunt entuziasmată să împart această călătorie când sunt pregătită. Pentru moment, trebuie să mă recuperez”, a scris Selma.

Blair și-a încheiat postarea printr-o referință la ziua de naștere a fiului ei, Arthur, care a împlinit opt ani: „Acesta este cel mai frumos cadou pe care i-l pot oferi lui Arthur.” Recent, Selma a postat o fotografie cu fiul ei în timp ce acesta îi taie părul, alături de un mesaj emoționant…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.