Selena Gomez și sora ei mai mică, Gracie, moment adorabil pe covorul roșu

0

Selena Gomez și Grace Teefey, sora ei în vârstă de 6 ani, au fost în centrul atenției pe covorul roșu la lansarea filmului „Frozen 2”.

Practic, întregul eveniment a fost doar despre cele două, acestea având și ținute asortate. Selena Gomez și Gracie au purtat rochii albe cu flori din colecția Marc Jacobs, precum și cape cu pene și diferite aplicații strălucitoare. În timp ce Selena și-a împletit părul în două cozi, un look ce ne amintește de Anna, sora ei mai mică a avut o singură coadă, asemenea Elsei.

Selena Gomez și sora ei mai mică, Gracie

Gracie, sora Selenei, a pozat în diferite moduri amuzante, iar cele două surori au avut mai multe momente adorabile. Acestea s-au ținut de mână în timp ce își arătau ținutele identice, demonstrând cât de apropiate sunt.

Pe covorul roșu și-au făcut apariția și alte vedete care interpretează diferite roluri în filmul animat. Idina Menzel (cea care dă vocea Elsei), Kristen Bell (vocea Annei), dar și vedete care pur și simplu adoră această poveste precum Evan Rachel Woods, Sofia Carson sau Ashlee Simpson.

Citește și:
Selena Gomez le-a dat fanilor vestea pe care aceștia o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.