Selena Gomez dezvăluie motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor

0

Selena Gomez este una dintre artistele care a vorbit întotdeauna deschis despre problemele de sănătate pe care le are, precum anxietate sau depresie. Ea anunța anul trecut faptul că vrea să facă o pauză în ceea ce privește rețelele sociale.

În luna octombrie, apăreau știri conform cărora ea s-a internat într-o clinică pentru a-și trata problemele de sănătate mintală pe care le avea. Atunci, ea a fost spitalizată de două ori înainte să se confrunte cu o scădere a celulor albe din sânge. O sursă a declarat pentru People faptul că „a avut câteva săptămâni grele, iar atacul de panica pe care l-a avut în spital a fost momentul în care a decis să pună punct. Și-a dat seama că trebuie să caute ajutor pentru problemele emoționale le care le avea.”

Selena a vorbit pentru prima dată despre decizia de a cere ajutor toamna trecută într-un discurs pe care l-a ținut săptămâna trecută, la Spitalul McLean din Boston. Ea a precizat care a fost punctul decisiv care a determinat-o să lucreze mult mai mult la propria persoană.

Jay Ruderman a împărtășit un videoclip cu o parte din discursul ei,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.