„Scriu foarte rar, dar acum sunt obligat să fac asta”

0

Andra s-a pozat alături de fiica ei și a lui Cătălin Măruță, Eva. Mama și fiica au fost surprinse într-un moment de tandrețe. Fanii vedetei au fost impresionați de ipostaza înduioșătoare în care apar cântăreața și fetița ei.

Reacțiile internauților au apărut imediat:

„Scriu foarte rar comentarii, dar acum sunt obligat să fac asta. Ai cea mai frumoasă fetiță din România!!! senzație!!!”, „Atât de dragi!”, „Iubirea mea, nu mai pot!!!!”, „O poză cât o mie de cuvinte și un înger de copil”, „Iubirile mele, sunteți atât de frumoase! Vă ador!”.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. De-a lungul anilor a scos numeroase melodii care s-au bucurat de succes la public. Artista este considerată ca fiind posesoarea uneia dintre cele mai bune voci feminine de pe scena muzicală din România. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva.

Citește și: Micul geniu! Libertatea a vorbit cu Robert Zicman, copilul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume! – FOTO

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.