Scandal înainte de Premiile Oscar 2019! Kevin Hart a renunțat la rolul de prezentator

0

Kevin Hart a anunțat, miercuri, că va găzdui cea de-a 91-a gală a Premiilor Oscar, iar joi noapte el a anunțat că renunță la asta.

Întreaga situație a avut la bază mesaje online și comentarii făcute de comediant la adresa homosexualilor, în timpul unor spectacole de stand up comedy, în urmă cu un deceniu.

„Echipa mea mi-a spus: «Kevin, toată lumea este supărată pentru mesajele publicate acum mai mulţi ani». Am aproape 40 de ani. Dacă nu credeţi că oamenii se schimbă, cresc, evoluează pe măsură ce îmbătrânesc, nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreţi să ţineţi oamenii într-un loc în care tot timpul trebuie să justifice trecutul, faceţi-o. Sunt omul greşit”, a spus actorul într-un clip video postat pe Instagram.

După mai multe ore, Hart a postat alt video în care spunea că Academia de Film din SUA i-a spus să-și ceară scuze imediat, altfel își vor găsi alt prezentator.

„Am decis să trec peste partea cu scuzele. Motivul este acela că am făcut asta de mai multe ori. Nu este prima dată când a venit vorba despre asta. Am discutat. Am explicat. Am spus cine sunt acum faţă de cine eram. Nu voi continua să mă întorc şi sunt într-un loc complet diferit în viaţa mea”, a adăugat Hart.

Peste două ore, actorul a anunțat printr-un mesaj publicat pe Twitter că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.