Savage x Fenty: metoda inedită folosită de Rihanna pentru a-i ține pe invitați departe de telefoanele mobile

0

Prezentarea de modă pe care Rihanna a gândit-o în cadrul New York Fashion Week pentru brand-ul personal de lenjerie intimă, Savage x Fenty, a avut loc în urmă cu două zile, iar lumea continuă să discute și să încerce să afle tot ceea ce s-a întâmplat în acea sală.

Fanii au devenit din ce în ce mai curioși în urma circulării veștii că invitațiile primite de vedete pentru a participa la show au venit cu o regulă strictă pe care toți aceștia au respectat-o. Fiecare persoană în parte a fost rugată să-și lase telefonul mobil într-o cutie specială aflată la intrare, singurele fotografii realizate în interior fiind cele oficiale.

Potrivit mai multor surse, artiști precum Halsey, Migos, Tierra Whack și DJ Khaled au distrat publicul format din vedete renumite. Modelele Alek Wek, Cara Delevingne și Joan Smalls, actrița Laverne Cox și cântăreața Normani s-au numărat printre cele care au purtat ultimele piese lansate de Savage x Fenty, colecția toamnă-iarnă 2019. Colecția a fost disponibilă încă din prima zi pe Amazon Fashion.

„Viziunea mea pentru Savage x Fenty a fost dintotdeauna ca…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.