Sarcina Alessandrei Stoicescu a creat complicații dificile la naștere: „Avea cordonul ombiligal de trei ori în jurul gâtului”

0

La vârsta de 43 de ani, Alessandra Stoicescu și-a adeverit cel mai mare vis, acela de a deveni mamă. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, ce a primit numele de Sara Maria. Însă, în fericirea imensă a vedetei, aceasta a trecut și prin clipe mai dificile, chiar înainte de naștere.

Chiar dacă a fost o sarcină ușoară, după spusele prezentatoarei, în ultimele săptămâni înainte de a se prezenta la maternitate, au apărut unele complicații. Copilul avea cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului, ceea ce a reprezentat un risc foarte mare ce a trebuit ținut sub observație zilnică. Cu toate acestea, finalul a fost unul îmbucurător, pentru că mămica Sandra Stoicescu și-a adus fetița acasă.

În cadrul aceluiași interviu, prezentatoarea tv a mărturisit cum au fost primele trei zile alături de copilul ei, dar și despre emoțiile soțului său, Sergiu Constantinescu, pe care le-a resimțit atunci când a ținut-o pentru prima dată în brațe pe fiica lui.

„Mămica care e mută de emoţie! Nu-mi găsesc cuvintele. Atâta emoţie şi atât fericire am de trei zile că mă apucă plânsul. Azi plecăm acasă cu fetiţa noastră. Are cercei de aseară. (…) Am venit cu emoţii uriaşe. Este o sarcină pe care mi-am dorit-o mult. Am aflat de ea de Crăciun. Din acel moment a început totul. Sarcina a fost una uşoară. Doar ultima perioadă a fost cu ceva probleme. Fetiţa avea cordonul ombiligal de trei ori în jurul gâtului. Am făcut monitorizare zi de zi. Ne uităm amândoi la ea şi lăcrimăm”, a mărturisit Alessandra Stoicescu, într-un interviu acordat la Observator.

Sandra Stoicescu a visat ce nume va purta fata ei

O dorință enormă, ce a devenit realitate. Aceea de a fi mamă. Când a aflat de sarcină, pentru Alessandra Stoicescu totul s-a schimbat. După primele luni, un vis i-a adus încă o informație esențială despre ceea ce îi va pregăti…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.