Sărbători ruinate pentru văduva lui Cornel Patrichi. „M-am făcut de râs și m-am consumat îngrozitor”

0

 

Cornelia Patrichi, văduva coregrafului Cornel Patrichi, s-a stabilit de ceva vreme în Italia, acolo unde locuiește fiul ei, Alexandru. Înainte de Crăciun, Cornelia Patrichi le-a rugat pe prietenele ei din România să îi trimită un colet cu alimente pentru masa festivă, însă acesta nu a mai ajuns nici până astăzi.

„Două prietene din București mi-au trimis un pachet de 20 kg, cu produse tradiționale de Crăciun (tobă, lebăr, cârnați etc). Aveam invitați la masa de prânz, 10 persoane. Pachetul a plecat pe data de 20 decembrie din București și nu a ajuns nici astăzi.

Pe data de 27 decembrie am primit un telefon de la un agent de la firma de transport, care are un magazin românesc în Arezzo, și care mă anunță că pachetul a fost lăsat la el și să mă duc să-l ridic. Practic, 200 de km dus-întors.

Crăciunul meu a fost distrus, pentru că am avut speranța că îmi ajunge până pe 24 decembrie. M-am făcut de râs și m-am consumat îngrozitor.

Acum trebuie să plătesc un curier de aici, din Italia, să-mi aducă pachetul, dar bănuiesc că foarte multe produse din pachet au expirat și sunt bune de aruncat. Asta pentru că lor nu le pasă și au senzația că ne fac ei nouă o favoare”, a povestit Cornelia Patrichi pentru click.ro.

Citește și: RETROSPECTIVĂ | Anul 2018, văzut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.