Să faci un copil nu îți repară viața! Cum pui presiune enormă pe umerii unui bebeluș

0

Decizia de a deveni mamă este extrem de importantă, frumoasă, poate îți provoacă și puțină teamă. E firesc! Dar ține minte că să faci un copil nu îți repară viața. Indiferent că ai decis să fii o mămică singură, ești căsătorită, ori împreună dar fără acte, fii atentă la aceste situații cu adevărat delicate, dar cât se poate de reale.

Un copil nu vă salvează relația…

… nu repară cuplul, indiferent cât de mult ți-ai dori asta. Sunt cupluri care decid să devină părinți, de parcă bebelușul funcționează ca un liant emoțional, reînvie pasiunea și iubirea. Sau dacă aveți un copil el nu te va părăsi, nu te va mai înșela, va deveni mai matur, responsabil și implicat în relație. O relație cu probleme va avea și mai multe probleme după ce apare copilul. Mai bine întâi rezolvați acele situații care au atacat relația și au creat prăpastia emoțională dintre voi. Iar un bărbat care vrea să te parasească, o face și dacă aveți împreună 7 copii, nu doar unul. Ok, să zicem că rămâne în relație. Cum preferi? Să fie cu tine din simțul datoriei față de copil? Fiind mereu susceptibil la relații extraconjugale, nefericiți și singuri în doi, colegi de apartament? Sau să ai alături un bărbat care te face să te simți fericită, iubită, importantă, care îți oferă atenție?

Copilul nu este prelungirea ta

Să faci un copil nu îți va repara copilăria nefericită. Mai mult, apariția micuțului îți reactivează răni profunde, demult uitate. Dacă devii mamă, iar copilul tău va avea trasat exact viitorul pe care ți l-ai dorit tu și nu l-ai putut avea… iei practic locul părinților tăi, care nu ți-au permis să îți faci propriile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.