Ruby, prinsă de coronavirus fără mâncare: „Ne-am dus destul de târziu după provizii și n-am mai găsit mare lucru în supermarketuri”

0

Ruby ține foarte mult la regulile impuse de autorități în ceea ce privește stoparea răspândirii coronavirusului, astfel că nu a mai părăsit casa de aproape o lună. Vedeta și iubitul ei se numără printre cei care nu au mai apucat să își facă destule provizii, nemaigăsind în supermarket alimentele de care aveau nevoie. Ruby a dezvăluit cum își petrece timpul în izolare și cum merge relația de cuplu în această perioadă dificilă.

În momentul în care s-a mutat în casă nouă, un apartament grandios din Colentina, mai mult ca sigur Ruby nu și-a imaginat că va ajunge să rămâne în permanență acolo. Izolată la domiciliu de aproximativ o lună, din cauza pandemiei de coronavirus, alături de iubitul și animalele de companie, cântăreața încearcă să facă diverse activități pentru a nu se plictisi.

Ce face Ruby în perioada de autoizolare

Aș fi crezut că după ce ies de la Survivor scap de izolare, dar nu s-a întâmplat așa! Stau cuminte, în casă, de vreo trei săptămâni deja, fac toată ziua curățenie și nu termin niciodată, mă iubesc cu copii mei pe patru roți’, ascult muzică, mai prăjesc un cartof și mă gândesc că tot răul spre bine‘, a afirmat Ruby pentru viva.ro.

După ce la concursul Survivor a avut probleme cu lipsa de mâncare, vedeta se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.