Roxana Ciuhulescu dezvăluie numărul impresionant de mașini pe care le deține Ion Țiriac | Româneşti, Vedete

0

Ion Țiriac este unul dintre cei mai mari colecționari ai lumii, fiind recunoscut pentru pasiunea sa. Omul de afaceri are nu mai puțin de 340 de mașini în colecție, iar cea care a făcut dezvăluiri despre podoabele pe patru roți parcate în „garajul” lui Ion Țiriac este întocmai Roxana Ciuhulescu: „Domnul Țiriac are 340 de mașini de colecție, dar în galerie intră cam 160-180 de mașini, puse destul de apropiat. La câteva săptămâni le schimbă în galerie. Printre acestea se află și fosta mașină a lui Elton Jhon, să știi, acest Rolls Royce. A coborât mireasa din această mașină. Superbul exemplar nu a fost achiziționat la licitație.

Pentru foarte multe mașini, Ion Țiriac s-a deplasat special să le vadă în străinătate, apoi le-a cumpărat. După aceea, mașinile au intrat pe mâna inginerilor, pentru că are o adevărată echipă în spate, care le-au pus la punct, unele fiind restaurate. Ion Țiriac a investit foarte mulți bani în această colecție. Este unul dintre cei mai mari colecționari din lume, cunoscut și recunoscut pentru acest hobby. Unele dintre ele nu sunt înmatriculate sau le înmatriculează ocazional”, – a transmis Roxana Ciuhulescu la Digi Sport.

Ultimele intrări în colecția de automobile a lui Ion Țiriac – Țiriac Collection – sunt trei modele exclusiviste ale căror…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.