Rona Hartner, declarații despre sora sa, care se luptă cu COVID-19 în America: „E realmente în contact cu microbul!”

0

Sora Ronei Hartner, Rinda, este mai puțin renumită decât actrița celebră și îndrăgită, însă este o adevărată eroină în clinica din Canada în care lucrează. Rinda Hartner are în grijă pacienții cu coronavirus și organizează un întreg spital pentru lupta contra virusului ucigaș.

Rona Hartner își face foarte multe griji pentru sora ei, care are contact direct cu virusul, în fiecare zi, însă vorbește cu mândrie în suflet despre ea și realizările sale.

„Sunt foarte mândră de sora mea şi mă gândesc la ea mereu cu emoţie zilele acestea! Este o româncă ambiţioasă şi cred că are adunaţi vreo 25 de ani de facultate! La bază a făcut Facultatea de stomatologie în România, după care de două ori Chimia. Este născută în 1971, are 49 de ani, şi este plecată în Canada din 1999. Acum susţine congrese peste tot şi este cea care se ocupă de toată coordonarea crizei la Montreal! Ea formează echipele, se duce în toate spitalele, în 20 de locaţii diferite şi se ocupă de toate echipele. E realmente în contact cu microbul! Dar ea e pasionată! A creat societatea tiroidienilor, în Canada! Face o mulţime de lucruri acolo. Este om de bază la Spitalul Verdun din Montreal’, a dezvăluit Rona pentru click.ro

 „Eu sunt coordonator clinic-administrativ la prevenţia…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.