Romanția Iovan, la parastasul de cinci ani pentru Adrian Iovan și Aura Ion. Au trecut cinci ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni

0

Acolo a avut loc parastasul de cinci ani pentru victimele accidentului aviatic.

„Simțim energia lui Adrian. Simțim chiar că el și-a dat ultima suflate și ultimul gând de viață gândindu-se la oameni, gândindu-se la cei pe care i-a salvat. Dacă Adrian nu făcea ce a făcut în ultimele secunde, avionul nu ateriza forțat și cădea pur și simplu. În momentul ăla nu mai era nimeni în viață.

El i-a salvat pe ceilalți, din păcate cu prețul vieții lui. Este fantastic dacă te gândești că ei au plecat într-un zbor umanitar. Ei se duceau la Oradea să preleveze organe pentru a salva vieți. Și ei, de fapt, au fost în situația în care ei înșiși trebuiau să fie salvați. Adrian îl însoțește în primul rând pe Albert.

Și de atunci, și pururea în vecii vecilor cât va trăi Albert, va fi, după părerea, mea, alături de fiul lui. Deci este clar că Albert are un tată, un tată erou. Există sufletul lui Adrian care îl păzește non-stop și cred că este foarte important pentru Albert să venim aici cât de des putem”, a declarat creatoarea de modă.

 
„Ne luam la revedere de la acest loc încărcat de emoție și de la acești oameni minunați! Vă mulțumesc pentru gândurile pline de bunătate!”, a scris Romanița Iovan pe contl său de socializare.

În 20 ianuarie 2014, un avion…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.