Romanița Iovan, detalii despre cea mai recentă colecție, Black Swan

0

Romanița Iovan, unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, este nominalizată anul acesta la ELLE Style Awards la categoria Best Personal Style.

Stilul Romaniței, după cum chiar ea mărturisește, este unul destul de eclectic, combinând elemente diferite, neobișnuite, într-un mod armonios și unic. „Îmi place să mă îmbrac elegant, chic, dar și comod în același timp. Pasiunea pentru acest stil o am de peste 30 de ani.’ Însă plăcerea vinovată cea mai mare rămân pălăriile, pe care le-ar putea integra în orice ținută.

Când vine vorba de brandul său, Romanița declară că tendințele sunt importante, însă touch-ul personal este cel care face diferența. „Amprenta personală cea mai importantă, cea care mă definește și m-a urmărit în cei 28 de ani de carieră este romantismul. În fiecare ținută pun un touch de romantism. Probabil așa sunt și eu, un pic romantică. De fiecare dată când mă gândesc la o colecție, îmi aleg o temă, și pornind de la aceasta îmi aleg materialele. Îmi dau seama că această latura romantică mă urmărește non-stop, indiferent dacă tema…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.