Roluri care au distrus relații: 10 actori care au avut aventuri cu colegii lor de filmare

0

Motivele pentru care un cuplu de la Hollywood se poate despărți sunt multiple, de la faptul că își doresc lucruri diferite în viață, nu mai sunt compatibili sau chiar că unul dintre parteneri a început să aibă sentimente pentru un coleg de pe platoul de filmare.

Și totuși, nu ar trebui să ne mire acest lucru. În momentul în care filmezi săptămâni sau luni de zile alături de cineva, există posibilitatea ca acei actori să formeze un cuplu atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Și fie că vorbim de relații de scurtă durată sau chiar mai lungi, următoarele cupluri au decis să se despartă din cauza acelui episod:

1. Brad Pitt și Jennifer Aniston

Brad Pitt și Jennifer Aniston au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi au decis să se despartă deoarece Brad a început o relație cu Angelina Jolie, alături de care filma pentru Mr. and Mrs. Smith. 

2. Ryan Phillippe și Reese Witherspoon

Reese Witherspoon s-a căsătorit cu Ryan Phillippe la o vârstă destul de fragedă, mai precis la 23 de ani. Cu toate astea, ei au divorțat în anul 2008 deoarece Ryan a început o altă relație cu colega sa din filmul Stop-loss, Abbie Cornish. 

3. Kristen Stewart și Robert Pattinson

Kristen Stewart și Robert Pattinson au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri în timp ce filmau pentru Twilight. Însă, relația celor doi s-a terminat deoarece Kristen l-a înșelat pe Robert cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and the Huntsman. Kristen și-a cerut iertare public și a spus că regretă acel episod.

4. Billy Bob Thornton și Laura Dern

Billy Bob Thornton a părăsit-o pe Laura Dern…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.