Robert Pattinson a fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume

0

Robert Pattinson a fost desemnat cel mai frumos bărbat de la Hollywood, conform unor noi cercetări științifice. Se pare că el l-a învins pe Brad Pitt la titlul de Cel mai frumos bărbat din lume. Iar acest lucru nu vine ca o surpriză deoarece actorul îl va interpreta pe Batman în noul film care va avea premiera în 2021.

În ceea ce privește perfecțiunea trăsăturilor sale fizice, actorul a obținut un scor de 92,15%, în comparație cu alte personalități masculine. Acest lucru este cu atât mai surprinzător cu cât Robert Pattinson i-a depășit pe David Beckham, care a avut un scor de 88,96% și pe Idris Elba, cu 88,01%.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Batman and Twilight star Robert Pattinson is the most beautiful man in the world, according to science. The 33-year-old actor was found to be 92.15% accurate to the Greek Golden Ratio of Beauty Phi – which measure physical perfection. The 33-year-old actor, who takes over as the Caped Crusader in a new blockbuster next year, was found to be 92.15% accurate to the Greek Golden Ratio of Beauty Phi – which measure physical perfection. The Witcher star…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.