Rihanna, văzută în compania unui alt bărbat după despărțirea de Hassan Jameel

0

Rihanna preferă să își petreacă timpul în compania unui prieten mai vechi după despărțirea de Hassan Jameel, artista fiind văzută în compania lui A$AP Rocky.

Potrivit E! News, cei doi au fost fotografiați împreună vineri, 17 ianuarie, în culisele concertului Yams Day Benefit Concert, evenimentul fiind organizat în memoria lui A$AP Yams, care a murit în 2015. Rihanna și A$AP Rocky au fost văzuți râzând în culise, cei doi simțindu-se foarte bine împreună.

Aceasta este prima dată când artista este fotografiată după despărțirea de omul de afaceri Hassan Jameel, cel cu care a avut o relație timp de aproape trei ani.

Deși Rihanna și A$AP Rocky păreau să fie doar prieteni la acest eveniment, nu este prima dată când apar zvonuri că cei doi ar avea și o relație romantică. De-a lungul anilor au apărut numeroase zvonuri că ei ar forma un cuplu, mai ales după ce artista a apărut în 2013 în videoclipul lui A$AP Rocky, „Fashion Killa”. Aceștia s-ar fi sărutat și după terminarea filmărilor, iar de-a lungul anilor au continuat să iasă împreună, Rihanna mergând în decembrie chiar și în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.