Rihanna și iubitul ei, Hassan Jameel, au fost surprinși la o cină în familie

0

Rihanna, mama ei Monica, unul dintre frații ei și Hassan Jameel, au luat cina împreună ieri seară în Santa Monica. „S-au bucurat de o cină incredibilă la Mason, au ales fructe de mare, friptură, vin și cocktail-uri”, a declarat o sursă, precizând că cei doi îndrăgostiți nu au evitat să-și arate afecțiunea unul față de celălalt. „La un moment dat, Rihanna și Jameel se țineau de mână. Cu toții au stat câteva ore acolo, până când s-a întunecat”, a continuat sursa.

Rihanna, care în mod normal este destul de rezervată cu privire la viața ei personală, i-a acordat recent un interviu actriței Sarah Paulson, alături de care a jucat în Oceans 8. Rihanna a vorbit deschis despre faptul că este îndrăgostită și că își dorește o familie.

„În ultimii ani am început să realizez că este nevoie să îți faci timp pentru tine pentru că sănătatea ta mintală depinde de acest lucru’, spune Rihanna. „Dacă nu ești fericită, nu vei fi fericită chiar dacă vei face lucrurile pe care adori să le faci. Nu mi-am dorit niciodată ca munca mea să mi se pară o îndatorire. Cariera este scopul meu și ar trebui să fie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.