Rihanna le-a dat fanilor o veste neașteptată

0

În mod cert, fanii celebrei cântărețe Rihanna sunt în extaz deoarece se pare că ea se pregătește să lanseze o nouă piesă. Artista a împărtășit acest lucru cu cei care o urmăresc pe Instagram, dezvăluind o imagine din studio, a cărei descriere a fost „gang. înapoi în STU” (stu fiind o prescurtare de la studio).

„Voi reveni în studio. Sunt foarte entuziasmată. Nu pot spune încă persoana cu care lucrez, dar este una cu care așteptam de mult timp. Ok, o să vă spun. Este vorba despre Pharell”, a dezvăluit Rihanna pentru The Cut, spunând totodată că ea va lucra și de Valentine’s Day.

Rihanna are o relație destul de apropiată cu Pharell deoarece ea a mai colaborat cu trupa lui de hip hop, N.E.R.D, pentru piesa „Lemon”, pe care a lansat-o în anul 2017.

Cu toate acestea, ar mai trebui să așteptăm până când piesa va fi lansată. „Ea este pe cont propriu. Nu cred că are legătură cu piesele. Este vorba de a găsi momentul potrivit”, a dezvăluit The Dream, un producător care lucrează cu Rihanna pentru publicația Hollywood Life.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Rihanna…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.