Ricky Martin, tată de fetiță. Prima fotografie cu micuța

0

 

Familia lui Ricky Martin s-a mărit. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț pe contul său de Instagram. Artistul a devenit tătăl unei fetițe care a primit numele Lucia. Ricky Martin și partenerul său de viață, Jwan, sunt în culmea fericirii.  Cântărețul portorican a dat publicității și prima imagine cu micuța.

„Vă anunțăm cu emoție că am devenit părinții unei fetițe frumoase și sănătoase pe care au numit-o Lucia Martin-Yosef. Aceasta a fost, fără îndoială, cea mai frumoasă sărbătoare de Crăciun din viața noastră. Atât frățiorii ei, cât și eu și Jwan suntem topiți după micuța noastră și ne considerăm binecuvântați că putem să începem anul 2019 cu cel mai frumos dar pe care l-am fi putut primi: darul vieții”, este mesajul transmis de Ricky Martin.

Ricky Martin şi artistul siriano-suedez Jwan Yosef şi-au început relaţia în 2015, iar un an mai târziu au anunţat că s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit în secret. Ricky Martin este tată de gemeni: Valentino și Matteo.

Citește și: RETROSPECTIVĂ | Anul 2018, văzut prin obiectivul fotoreporterului Libertatea Vlad Chirea. Cele mai tari momente în imagini

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.