Ricky Martin a devenit tatăl unei fetițe

0

Martin și soțul său, Jwan Yosef, au anunțat că au devenit din nou părinți de Anul Nou, iar micuța va purta numele Lucia Martin-Yosef.

Ambii tați au postat pe rețelele de socializare anunțul venirii pe lume a noului membru al familiei.

Vă anunțăm cu emoție că am devenit părinții unei fetițe frumoase și sănătoase pe care am numit-o Lucia Martin-Yosef. Aceasta a fost cu siguranță o aniversare și un Crăciun unice în viețele noastre. Atât frații ei cât și Jwan și cu mine suntem extrem de îndrăgostiți de fetița noastră și recunoscători că putem începe acest 2019 cu cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi de la viață”, a scris artistul alături de fotografia postată pe Instagram.

Ricky Martin era deja tatăl a doi gemeni pe care i-a crescut singur în ultimii 10 ani. În 2008 o mamă-surogat i-a născut pe Matteo şi Valentino. Cântăreţul a început să se întâlnească cu Yosef în 2016, după ce a mărturisit că s-a îndrăgostit de picturile pe care acesta le realiza.

Am schimbat jurăminte, am jurat de toate și am semnat toate actele pe care trebuie să le semnăm, certificat prenunpțial și toate celelalte”, a anunțat cântărețul la începutul anului trecut.

Ricky Martin a anunțat că este homosexual în anul 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.