Relația lui Kristen Stewart cu noua iubită este tot mai serioasă

0

Putem spune că relația dintre Stewart și Stella Maxwell, model la Victoria’s Secret, este istorie! Kristen Stewart şi noua iubită stau tot timpul împreună, astfel că au fost surprinse în timp ce se sărutau. Dar cine e noua iubită a lui Kristen Stewart? Ei bine, este vorba despre scenarista Dylan Meyer, cea cu care a fost surprinsă şi în urmă cu o lună pe un iaht.

O sursă apropiată a declarat faptul că: „Kristen îşi petrece tot mai mult timpul cu Dylan şi este extrem de fericită. Ea a trecut peste relaţia cu Stella datorită noii iubite, Dylan. Kristen nu se abţine deloc şi iubeşte să fie cu ea. Lucrurile între ele se mişcă destul de repede.”

Vestea că s-ar putea împăca cu fosta iubită, Stella Maxwell, nu este chiar atât de departe. Anul trecut, Kristen a început să se întâlnească cu fashion blogger-ul Sara Dinkin, chiar după ce s-a despărţit de Stella. După şase luni, cele două s-au împăcat. Chiar dacă au petrecut o frumoasă vacanţă în Italia în luna iulie, povestea dinte cele două nu a durat foarte mult şi s-au despărţit după doar câteva săptămâni.

Aceeaşi sursă a adăugat şi faptul că „va fi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.