Relația dintre Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, este mai de lungă durată decât ne așteptam

0

Bineînțeles, și noi ne numărăm printre cei fascinați de faptul că, după atâția ani, Keanu Reeves a venit însoțit de iubita lui la evenimentul LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci care a avut loc în Los Angeles în luna noiembrie 2019.

Însă, se pare că relația celor doi este una de lungă durată și nu doar de câteva luni așa cum ne imaginam. Iar această informație vine de la una dintre actrițele care a colaborat în numeroase dăți cu Reeves și care îi este și prietenă apropiată: Jennifer Tilly.

„Îmi aduc aminte că, acum câțiva ani, mai bine de un an și jumătate, Alexandra mi-a spus „Keanu Reeves este iubitul meu” și eu mă gândeam doar: Stai. Ce? Ce? Ce?. Ea este o persoană atât de cool și eu mereu am crezut că este lesbiană”, a declarat Tilly într-un interviu acordat Page Six.

„Mi se pare cu adevărat incredibil cum în ultimele luni, brusc, ea merge la un eveniment cu el și toată lumea înnebunește zicând că este noua lui iubită, mai ales că ea a mers la numeroase evenimente cu el. Doar că acum a ieșit la iveală faptul că sunt împreună, dar ei formează un cuplu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.