Relația dintre Ben Affleck și noua lui iubită, Ana de Armas, este din ce în ce mai serioasă

0

Ben Affleck și actrița Ana de Armas, cunoscută pentru rolul din Knives Out, formează un cuplu și au petrecut ultimele zile în Cuba, țara de origine a actriței, iar ulterior au ales Costa Rica pentru o vacanță romantică.

Ben Affleck și Ana de Armas au fost surprinși de paparazzi în ipostaze romantice în timp ce se plimbau pe o plajă din Costa Rica. Îmbrăcați casual, cei doi au părut a se simți excelent unul în compania celuilalt, mai mult chiar, Affleck a ținut să imortalizeze momentul făcând câteva fotografii cu aparatul personal.

O sursă a declarat pentru People că Ben Affleck și Ana de Armas au părăsit Havana sâmbătă seara și au fost văzuți sărutându-se în aeroport, înainte de a se îmbarca în avionul privat. „Este foarte sigur faptul că cei doi formează un cuplu”, a mai declarat sursa.

Zilele trecute, Affleck, în vârstă de 47 de ani, și de Armas, 31 de ani, au fost surprinși în mai multe ocazii în Havana și chiar au acceptat să se fotografieze cu fanii care le-au solicitat acest lucru. Cei doi au petrecut mai multe zile în Havana, au vizitat locurile în care a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.