Regulile nescrise ale mult așteptatului eveniment Met Gala 2019

0

Chiar și celebritățile de la Hollywood trebuie să respecte niște reguli, mai ales atunci când sunt invitate la un eveniment atât de exclusivist pe cât este Met Gala, însă unele dintre ele încă trăiesc după principiul regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Iată care sunt regulile pe care invitații la Met Gala trebuie să le respecte, chiar dacă o fac sau nu:

Fără selfie-uri

Fotografierea sau filmarea cu telefoane proprii în interiorul evenimentului este strict interzisă. Bineînțeles, în fiecare an o vedetă încalcă această regulă și postează un selfie din baie pe Instagram Story, așa cum a procedat Kylie Jenner în 2017.

Telefoanele mobile sunt interzise

Scrierea mesajelor este, de asemenea, interzisă, precum și folosirea în scopuri personale a telefonului. Organizatoarea Sylvana Durrett a admis în 2016 că personalul chiar verifică utilizarea telefonului în timpul evenimentului. „Nu ne uităm peste umărul oamenilor, însă dacă observăm un lucru foarte evident, le reamintim regulile. Anna este tradiționalistă. Preferă o cină unde oamenii chiar vorbesc unii cu alții”, a explicat Sylvanna.

Există o limită de vârstă

Tânăra Maddie Ziegler a surprins mai multă lume după ce nu a fost invitată anul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.