Regula de la care nu se abat Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. „Să nu treacă mai mult de două săptămâni”

0

Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sprotivul austriac Felix Baumgartner, cu care se înțelege perfect.  Vedeta a oferit detalii despre relația lor într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica.

„E un love story aproape cinematografic, mai ales că e chiar o poveste atipică: nu locuim într-o singură casă, ci în două, locuim în țări diferite, dar nimic nu ne-a încurcat să rămânem împreună de aproape cinci ani. Ne-am programat viețile în așa fel încât să nu treacă mai mult de două săptămâni fără să ne vedem, dar și petrecem tot mai mult timp împreună, fie acasă, fie prin lume.

E altfel, e ce ne place, e după regulile noastre, chiar un pic neconvenționale, dar e o iubire minunată și puternică. Am bătut planeta împreună, am asistat la evenimente și momente unice din lumea lui și sunt recunoscătoare că îmi împart viața cu un bărbat grozav, care știe să mă facă fericită și pe care ador să-l fac fericit.

I-am fost alături în atâtea situații importante pentru el, iar acum a venit rândul lui să mă susțină în nouă mea emisiune de la PRO TV, unde trebuie să stau departe de casă trei luni. Păi, cum să nu-l iubesc și cum să nu mă simt iubită, dacă vine să mă vadă la filmări, în România, de peste mari și țări, în creierii unor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.