Reese Witherspoon vorbește despre faptul că a fost abuzată și hărțuită în adolescență

0

Reese Witherspoon, în vârstă de 43 de ani, are o carieră de succes în actorie, câștigând de-a lungul timpului nenumărate premii. Cu toate acestea, în ciuda succesului, ea a avut parte și de momente dificile pe care a trebuit să le depășească.

Actrița este protagonista noii coperți a revistei Vanity Fair, iar, în cadrul unui interviu, ea a vorbit deschis despre cât de periculos a fost pentru ea în adolescență să lucreze alături de adulți. „Mi s-au întâmplat lucruri rele. Am fost abuzată și hărțuită.”

„Recent, un jurnalist m-a întrebat despre asta. „Ei bine, de ce nu ai vorbit despre asta mai devreme?” Iar atunci m-am gândit, poate fi interesant să vorbesc cu cineva care a experimentat acele lucruri. Vorbești despre asta atunci când ești pregătită. Dar a fost rușinos faptul că m-a pus într-o situație ireală, iar apoi a scris despre cât de egoistă am fost că nu am vorbit mai devreme despre asta”, a mai spus Reese Witherspoon.

Actrița a dezvăluit și motivul pentru care nu a vorbit până acum despre experiența ei cu abuzul. „În urmă cu 25 de ani, nu exista niciun forum…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.