Reacția lui Bogdan după ce a aflat că Hannelore ar fi petrecut o noapte fierbinte cu ispita Andi. „Nu-mi voi da liniștea și fericirea pe acțiunile lor”

0

La Insula Iubirii, show-u transmis de Antena 1, Hannelore a oscilat între Bogdan, cel care ulterior i-a devenit soț, și ispita Andi, de care s-a simțit foarte atrasă.

După divorțul de Bogdan, Hannelore s-a revăzut cu Andi la un târg de nunți care a avut loc luna aceasta la Timișoara. Despre cei doi au apărut speculații conform cărora aceștia ar fi avut parte de o noapte fierbinte împreună.

„M-am culcat cu el. Aia e! Mă doare tare ce a făcut Bogdan. Asta m-a făcut să mă întâlnesc cu el aseară”, i-ar fi spus Hannelore unei prietene, potrivit Cancan.

Hannelore, alături de ispita Andi

Bogdan, fostul soț al lui Hannelore, a reacționat după apariția zvonurilor.

„În primul rând este viaţa ei şi poate să facă ce îşi doreşte pentru că prea puţin îmi pasă în aceste momente. Viaţa mea merge înainte şi nu-mi voi da liniştea şi fericirea pe acţiunile lor”, a spus Bogdan Ionescu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Hannelore, alături de fostul ei soț, Bogdan

Hannelore, alături de fostul ei soț, Bogdan

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit soț ulterior, dar și față de ispita Andi. De curând, AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.