Răzvan Simion pleacă în vacanță alături de cei doi copii și de Lidia Buble

0

Răzvan Simion și Dani Oțil s-au mutat, pentru două săptămâni, la malul mării, acolo unde vor avea emisiune în fiecare dimineață. Mai apoi, cei doi vor intra în concediu pentru o lună de zile, iar Răzvan Simion are deja planurile făcute.

Mai clar, în timpul unui interviu pentru Viva!, Răzvan Simion a povestit că va pleca în vacanță cu cei doi copii dar și alături de Lidia Buble.

”Din 2 august până în 2 septembrie suntem şi noi în vacanţă. Acum mă lăsaţi şi pe mine să mă duc, nu? Ne întoarcem în septembrie cu forţe proaspete cum e clişeul acesta, dar 12 ani de Neatza nu ştiu câte forţe vom mai avea noi şi cât de proaspete vor fi. Am făcut nişte planuri, dar este destul de complicat. După cum ai văzut noi stăm foarte puţin timp împreună. Eu mă mulez şi după planurile Lidiei, dar în august sunt concerte, emisiuni. Două, trei zile fugim de pe unde ne prinde finalul de săptămână la concerte. Ori că stăm la Cluj, ori că stăm la Timişoara mergem noi doi aşa.”, a afirmat Răzvan Simion, conform sursei citate.

Ba mai mult, când va veni iarnă, acesta se gândește să îi ducă în unele locuri exotice, în care nu au mai fost până acum.

”Noi avem două săptămâni la mare pe care le petrecem şi cu echipa, dar şi cu cei mici. Peste două zile vin…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.