Răzvan și Dani, colegi pe platou, prieteni de-o viață. Cum l-a salvat în liceu Dani pe Răzan de la corijență

0

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt de mai bine de 10 ani un duo de succes în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, însă ceea ce nu știu mulți dintre noi este faptul că legătura lor este cu mult mai veche. Cei doi se știu încă din copilăria petrecută în Reșița și au experimentat foarte multe lucruri împreună. Printre care și momentul în care Dani l-a ajutat pe Răzvan să nu rămână corijent în liceu.

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă încă din anul 2008 matinalul de la Antena 1. Cei doi sunt colegi de scenă și la aproape toate evenimentele adiacente. Relația dintre cei doi, este mult mai veche, fiind prieteni încă din copilărie. Au crescut împreună la Reșița, au făcut școala împreună, s-au mutat în același timp la București și au devenit tot împreună celebri.

Cum l-a salvat Dani Oțil pe Răzvan Simion de corijență

În timpul interviului pe care Dani l-a acordat într-unul dintre numerele revistei VIVA!, acesta a povestit un detaliu pe care puțini dintre noi l-ar fi știut despre cei doi prieteni, Răzvan și Dani. Ei bine, acesta a mărturisit cum în perioada liceului, Dani l-a scăpat pe Răzvan de o corijență, explicându-i mai bine materia.

În liceu îmi meditam mai mulţi prieteni. Nu ştiu dacă eram foarte bun la unele materii, dar sigur știam…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.