Răzvan de la Insula Iubiri, mesaj neașteptat pentru fosta iubită, Cati. „Știu că am fost un nenoricit față de tine”

0

Povestea de iubirea dintre Răzvan și Cati, foști concurenți la Insula Iubirii, a fost una cu năbădăi. După show, atunci când au revenit în România, cei doi s-au despărțit. Răzvan i-a transmis acum un mesaj cu toul surprinzător fostei sale partenere, Cati.

„Îți las aceste cuvinte, draga mea! Știu că ne-am iubit mult și mai știu că am fost un nenorocit față de tine și ai stat lângă mine când mi-a fost greu, rău sau te înșelam, știu că ai picat în ispită cu un sărut și nu îți port dușmănie, poate meritam mai mult la câte mi-ai suportat în 2 ani!

Am învățat din relația cu tine să ofer unei femei atenție, calmitate, romantism și RESPECT…. atunci când este nevoie! Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute între noi în 2 ani și am să le uit pe cele urâte! Îți mulțumesc pentru lecția învățată!!! O LECȚIE DE VIAȚĂ FOARTE BUNĂ!! ÎNVĂȚAȚI ȘI VOI CEVA DIN GREȘELILE ALTORA !!! O zi cât mai plăcută????”, a scris Răzvan în mediul online.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.