Răspunsul lui Taylor Swift la o întrebare sexistă te va face să o îndrăgești mai mult

0

Taylor Swift a fost invitată recent într-o emisiune televizată a postului german RTL unde a vorbit despre cel de-al șaptelea album al său și noul ei single, „Me!”.

Cântăreața în vârstă de 29 de ani a răspuns cu entuziasm întrebărilor până în momentul în prezentatorul a întrebat-o dacă a început deja să se gândească la căsătorie și copii, ținând cont de faptul că în curând va împlini 30 de ani.

„Chiar nu cred că bărbaților li se pune această întrebare atunci când împlinesc 30 de ani. Așa că nu am de gând să răspund la această întrebare în acest moment”, a fost răspunsul lui Taylor Swift și nu putem decât să fim complet de acord cu ea.

Deși a refuzat să răspundă la această întrebare, ea a vorbit despre momentul în care va împlini 30 de ani. „Cu siguranță intenționez să încerc și să eșuez la multe lucruri și după ce voi împlini 30 de ani. Însă mă aștept ca după 30 de ani să ne simțim mai bine cu propria noastră persoană. Pe măsură ce ajung mai aproape de această dată, cu atât mai mult simt ce se întâmplă”.

Citește și:
Joe Alwyn vorbește pentru prima dată despre relația cu Taylor Swift

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.